OM FÖRETAGET

Inredning, färg & bygg

Kreativt byggigt och skaparglädje är grunden i allt jag gör. Av erfarenhet vet jag att både små och stora projekt kräver en hel del fixande och smarta lösningar. Och mycket planering, struktur och ordning. Behöver ni bolla några snabba idéer eller är ni i behov av en tydlig projekledare? Oavsett fundering, välkommen att höra av er så hjälper jag er. 

Om mig

 INFix AB drivs av mig, Ylva Bobert. Företaget kom till efter att jag i många år som anställd drömt om att i egen regi hjälpa företag med inredning, konceptutveckling  och projektsamordning. Jag brinner för att skapa funktion. Gärna med vackra färger i kompositioner som hänger ihop till en enhet. Jag älskar gamla dörrar och fönster och känslan av att få återvinna gamla saker till nya lösningar. Mina kunder beskriver mig som lugn och trygg med hög arbetsmoral- jag brukar säga att jag står med båda fötterna på jorden. För mig är det viktigt att erbjuda ett personligt och nära samarbete och jag är många gånger enda kontaktperson hela vägen från start till mål. Mina uppdrag utförs i Stockholm med omnejd.


Vad jag gör

Mina bästa färdigheter är där förändringsarbeten och planering behöver utföras.

Det betyder att jag skapar planlösningar och planerar renoveringsprojekt. Jag gör färgsättningar, väljer inredning som färg, tapeter, golv, kakel, klinker, kök, badrumsinredning, gardiner och möbler.
Mer ofta än sällan tar jag fram förslag på specialmöbler och unika lösningar som passar på plats, ute eller inne eller som är anpassade för särskilda behov. Jag har även erfarenhet inom retail och arbete med butiksutveckling, marknad, försäljning och event samt förändring av arbetsplatser för bästa funktion och helhet.

Läs mer om vilka tjänster jag erbjuder här.


Mångårig erfarenhet i branschen

Jag är inredare, utbildad sömmerska och diplomerad färgsättare och har under 12 år arbetat som säljare mot privatkunder på b.la. Kulturhantverkarna och Måleributiken i Alvik där jag la grunden för färgförståelse och måleriteknik. Där hittade jag också känslan och glädjen i att inreda med tapeter och vackra textilier. Vidare har jag arbetat på Fredells byggvaruhus som inredningssäljare till nyproducerade bostäder, och sedan som ansvarig butiksutvecklare där jag byggt upp varuhusets utställningar, arbetat som visual merchandiser och som marknadskoordinator under 14 år.

TELEFON

(+46) 70 358 07 31

POSTADRESS

Finnboda Parkväg 20E

131 72 Nacka